Μακρόχρονη εμπειρία

Στην ΤυποΠεργαμηνή έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε στην 3η γενιά μιας οικογενειακής επιχείρησης, η προσπάθεια της οποίας ξεκίνησε πριν από πολλές δεκαετίες.

‘Εχοντας την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε όλη αυτή την εμπειρία, κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είμαστε κοντά σας προσφέροντας κορυφαία ποιότητα, με όσο το δυνατόν οικονομικότερες επιλογές, αφού αυτό απαιτεί η εποχή…

Εξειδίκευση

Θυμηθείτε ότι ερχόμενοι σε εμάς, απευθύνεστε σε ένα καλλιτεχνικό εξειδικευμένο τυπογραφείο, που διαθέτει όλο τον απαραίτητο σύγχρονο και κλασσικό μηχανολογικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να δημιουργήσει για εσάς το προσκλητήριο των ονείρων σας, και όχι σε κάποιο κατάστημα που απλά εμπορεύεται προσκλητήρια… και έχει… βαπτιστεί τυπογραφείο… (π.χ ψηφ. εκτυπώσεις κ.α.)

 

Η ΤυποΠεργαμηνή είναι αποκλειστικός προμηθευτής προσκλητηρίων σε διαφόρων ειδών εταιρείες σε όλη την Ελλάδα που ασχολούνται ποικιλοτρόπως με το γάμο και τη βάπτιση (καταστήματα με είδη γάμου – βάπτισης, catering, κτήματα, φωτογράφοι, ανθοδιακοσμητές κ.α) που εμπορεύονται τα προϊόντα μας, οπότε καταλαβαίνετε ότι το να μας εμπιστευτείτε για τα δικά σας προσκλητήρια είναι μια πολύ εύκολη απόφαση…

Υπηρεσίες

Για την καλύτερη και πιο άνετη εξυπηρέτησή σας, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τηλεφωνικό ραντεβού, ώστε να προγραμματίσουμε την επίσκεψή σας σε μέρες και ώρες με λιγότερη κίνηση.

Τιμές

Αναλογιζόμενοι την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, έχουμε αναπροσαρμώσει τους τιμοκαταλόγους μας ώστε να συμβαδίζουν με αυτές τις συνθήκες… Οι τιμές των προσκλητηρίων μας ξεκινούν από 0.20!

Parking

Εκμεταλευτείτε την υπηρεσία free parking, παρκάροντας δωρεάν το αυτοκίνητό σας σε στεγασμένο φυλασσόμενο parking που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κατάστημά μας, για όση ώρα διαρκέσει η επίσκεψή σας!

Ευελιξία

Εκτός της πολύ μεγάλης ποικιλίας έτοιμων σχεδίων προσκλητηρίων που θα δείτε στο κατάστημά μας, υπάρχει δυνατότητα να διαλέξετε το σχήμα και το σχέδιο του φακέλου καθώς και το χρώμα και την ποιότητα του χαρτιού που θα χρησιμοποιηθεί, ώστε με την ανάλογη διακόσμηση να φτιάξουμε ένα μοναδικό προσκλητήριο για το δικό σας μυστήριο σε τιμές πολύ οικονομικές!

Ομοίως με βάση τα χρώματα του στολισμού και τα υλικά που θέλετε να χρησιμοποιηθούν θα σας φτιάξουμε δείγματα από τα οποία θα επιλέξετε τη μπομπονιέρα που σας ταιριάζει καλύτερα, υπολογίζοντας πάντα και τον προϋπολογισμό που έχετε ορίσει…